Arrangørarbejde

Tanker, overvejelser, opfordringer og ideer omkring det at arrangere.

Slides til sommerskolen 2017…

For at gøre det lidt lettere at tage noter eller følge op på pointer fra den undervisning jeg har på sommerskolen er hermed alle slides og handouts. De er først og fremmest tiltænkt eleverne men alle er naturligvis velkomne til at hente dem.

Læs resten

Knudepunkt 2015…

Efter flere års pause deltog jeg i Knudepunkt i år. Det var overordnet set en god oplevelse omend jeg stadig ikke føler det helt så meget som “mit crowd”. Nå, det er en overvejelse til en anden gang.

Jeg har overvejet at skrive en full-blown anmeldelse og har taget en del noter undervejs med det formål men må indse, at det ikke figurer på min prioritetsliste i tiden. Så det bliver ikke.

Det der derimod bliver er, at jeg lavede et – synes jeg selv – rigtig godt oplæg omkring projektledelse i rollespilsprojekter. Til det lavede jeg to stykker materiale; nogle slides men mindst lige så vigtigt et handout der gennemgik de centrale pointer og uddybede flere af dem. Jeg tænker begge dele skulle have et hjem et sted og bloggen her er det oplagte valg.

Så uden yderligere omsvøb er her de to dokumenter: Best Practice of Larp Project Management – the slides og Best Practice of Larp Project Management – the handout.

Hvem ejer ideer…

Træt efter en lang weekend med arbejde omkring det nye hus (det tapetklister man brugte for 100 år siden er tydeligvis meget bedre end det man bruger nu), faldt jeg i at høre en af Claus’ podcasts. Mere specifikt #33 som handler om hvem der ejer ideer.

Claus stiller mange spørgsmål og kommer med mange eksempler og anekdoter, men ikke så mange svar. Jeg synes dog det er en vigtig debat og noget jeg har tænkt meget over, så jeg kommer med mine umiddelbare tanker om hvad man kan og ikke kan tillade sig herunder.

Læs resten

En Samurai, en Ridder og en Frimurer…

Hvad har mafiaen, en ridder fra en romantisk ballade, en samurai og et logemedlem til fælles? De har alle et kodeks – et sæt regler omkring opførsel de lever efter i kraft af deres medlemsskab af en eksklusiv social gruppering.

Læs resten

Bunkere…

Hvis der er en location der er stolte traditioner omkring – udover Den Mørke Skov – så er det vel bunkeren. Der har været afholdt en del scenarier i bunkere gennem tiden –   selvom jeg kun kan ihukomme et enkelt jeg selv har deltaget i. Jeg er nok også mere til fantasy generelt betragtet.

Læs resten

Abonner på blog via e-mail

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Arkiver

Kategorier