Knudepunkt

Indlæg omkring Knudepunkt – den fællesnordiske kongres omkring liverollespil.

Knudepunkt 2015…

Efter flere års pause deltog jeg i Knudepunkt i år. Det var overordnet set en god oplevelse omend jeg stadig ikke føler det helt så meget som “mit crowd”. Nå, det er en overvejelse til en anden gang.

Jeg har overvejet at skrive en full-blown anmeldelse og har taget en del noter undervejs med det formål men må indse, at det ikke figurer på min prioritetsliste i tiden. Så det bliver ikke.

Det der derimod bliver er, at jeg lavede et – synes jeg selv – rigtig godt oplæg omkring projektledelse i rollespilsprojekter. Til det lavede jeg to stykker materiale; nogle slides men mindst lige så vigtigt et handout der gennemgik de centrale pointer og uddybede flere af dem. Jeg tænker begge dele skulle have et hjem et sted og bloggen her er det oplagte valg.

Så uden yderligere omsvøb er her de to dokumenter: Best Practice of Larp Project Management – the slides og Best Practice of Larp Project Management – the handout.

Talk larp…

Hvis jeg havde taget bøgerne “i rækkefølge” burde jeg nok have kastet mig over “Do Larp” som den næste, men “Talk Larp” virkede simpelthen som en nødvendighed for jeg trængte til noget lettere læsning. Derfor sad jeg mid “Talk Larp” imellem hænderne (Okay, på ipadden) i stedet for “Do Larp”.

Indledningen giver en god ide om hvad bogen handler om – det er en bog med meninger. Jeg vil – tillige med “Think Larp” – behandle hver af de 16 artikler hver for sig hvor jeg kort vil skrive hvad de handler om – hvad hovedpointen er – og vil forsøge, i det omfang det er muligt, at tage stilling til hovedbudskabet i hver af dem. Til sidst vil jeg komme med nogle generelle kommentarer til bogen.

Læs resten

Think larp…

I forbindelse med Knudepunkt plejer der at blive lavet en bog – i år faktisk hele tre. Selvom jeg ikke deltager i Knudepunkt i år, synes jeg alligevel at jeg ville kigge bøgerne igennem og skrive et par bevingede ord om dem.

Vi tager bøgerne en af gangen og starter i den tunge ende “Think Larp” er titlen på den bog, der indeholder de akademiske artikler, og bevæger os derefter over i “Do Larp” og til sidst “Talk Larp”.

Læs resten

Knudepunkt eller ej…

Jeg synes ideudveksling er fantastisk. Jeg synes at snakke om rollespil er fantastisk (og skrive om det for den sags skyld – ellers skrev jeg nok ikke her). Jeg elsker at møde inspirerende mennesker og lære af deres tanker og ideer, og få nye tanker og ideer. Kort sagt – Knudepunkt er lige min kop te.

… eller… det burde det være. Men i skrivende stund – hvor alle billetter er udsolgt – har jeg ikke købt en billet. Det er ikke fordi jeg ikke godt er klar over, at det var ved at være sidste chance, men jeg følte ikke rigtig for det. Jeg har prøvet at finde ud af hvorfor…

Læs resten

Skriv noget om hvad der sker…

Som du måske er bekendt med skal Knudepunkt 2011 afvikles i Danmark. Arbejdet omkring det har været undervejs længe og er begyndt at tage form. En af de ting der er påbegyndt og undervejs er indsamling af artikler til Knudepunktsbogen. Du kan læse mere om hvad de søger her.

Læs resten

Abonner på blog via e-mail

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Arkiver

Kategorier