Skriv noget om hvad der sker…

Som du måske er bekendt med skal Knudepunkt 2011 afvikles i Danmark. Arbejdet omkring det har været undervejs længe og er begyndt at tage form. En af de ting der er påbegyndt og undervejs er indsamling af artikler til Knudepunktsbogen. Du kan læse mere om hvad de søger her.

Jeg vil egentlig benytte lejligheden til at slå et slag for at skrive noget. De tidligere års bøger har haft sådan en lidt “accept-all” approach til indhold, men denne gang har folkene bag mod på at turde sige nej til bestemt typer indhold.

Der er tre kategorier; at skrive om scenarier, at skrive noget akademisk og at skrive en holdning. Det er særligt den første og den sidste jeg vil tale lidt for at folk skal skrive noget til.

At skrive om et scenarie – alle der har lavet et scenarie indenfor nyere tid bør overveje at tage udfordringen op. Som det har været diskuteret talløse gange er dokumentation af afviklede scenarier noget der virkelig mangler. Det har en masse konsekvenser og en af dem er, at vi ikke er særlig gode til at bygge på det andre har lavet fordi medmindre vi selv har deltaget i det, så kender vi sandsynligvis ikke særlig meget til det. At dokumentere scenariet – selv hvis det er et meget traditionelt scenarie – kan have værdi for andre. Gør det. Jeg glæder mig til at læse det.

Det andet jeg vil argumentere for er at skrive noget om holdninger. Der er bunker af holdninger i liverollespilsmiljøet, men de fleste når ikke længere end en brandert eller en dårligt stavet post i en tråd om et andet emne på et tilfældigt foreningsforum et sted i udkanten af nettet. Hvis du har noget på hjerte så er det her måden at få det ud til en masse andre mennesker på.

Men det der i virkeligheden afskrækker dig er jo at “du ikke kan skrive på engelsk” eller “du kan ikke formulere dig” eller “det er ikke godt nok det du skriver”. Well, måske har du en udfordring eller to her. Men holdet bag bogen vil elske at høre fra dig alligevel og komme med forslag og hjælp så du kommer over de hurdler der er. Tag for helvedet springet og skriv til dem om hvad du har lyst til at skrive. Vi har brug for at der er flere danskere der ikke er Claus Raasted der skriver til de bøger!

Boggruppen kan kontaktes på book@knudepunkt.org og gerne i løbet af Juli eller August.

8 kommentarer til Skriv noget om hvad der sker…

Abonner på blog via e-mail

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Arkiver
Kategorier