Der mangler officiel koordinering af Krigslive…

Krigslive I blev lavet af Thomas Aagaard. Efter det gjorde han noget der – mig bekendt – er unikt for scenarieserier i Danmark. Han lagde op til at en anden arrangørgruppe kunne tage bolden op uden at skulle gøre alting præcist som han havde gjort. Det er så blevet gjort 5 gange efterfølgende og jeg har fra pålidelig kilde at den 6. gang også er undervejs.

Efter Krigslive II blev det relativt populært at lave Krigslive, og der begyndte at være flere grupper der var interessede. Men der var ikke noget der officielt håndterede situationen. Jeg har flere gange opfordret til at der blev lavet en officiel instans af en art, men det har der altid hersket en vis modvilje mod blandt de folk, som har diskuteret sagen (desværre er de pågældende tråde fra det gamle forum på krigslive.dk som ikke længere findes). Det eneste der nogensinde blev lavet fælles var “standardreglerne” og alt andet lige var det jo en succes.

Som oftest falder det tilbage på mig at koordinere hvem der skal lave det næste Krigslive. Det skyldes at jeg i kraft af min position som webmaster for TRoA rent lavpraktisk har mulighed for at give folk adgang til hjemmesiden. Selvom jeg lidt ubeskedent mener jeg ikke er den dårligste til at håndtere den slags henvendelser og give folk en god ide om hvad de skal gøre for at komme igang, så ville jeg gerne der var en officiel, kompetent instans der kunne håndtere den slags henvendelser som bestod af flere end mig.

Jeg taler ikke nødvendigvis for en demokratisk organisation – det tror bare vil blive noget politisk rod og en masse organisation og bureaukrati der ikke tjener noget formål – men en lille flok folk der er kompetente og engagerede og som folk er enige om, står for den praktisk koordinering og i tilfælde af flere grupper der henvender sig kan gøre en indsats for, at der ikke ligger to krigslives oveni hinanden.

Tror du ikke det her er et problem? Well… det er fordi du ikke modtager mails på min mailkonto…

Siden Krigslive III har der været ca. 4-6 semi-seriøse grupper hver gang der har snakket om at lave næste krigslive. Nogle har henvendt sig direkte, andre har bare halv- eller heloffentligt luftet deres intentioner og måske brainstormet/hypet lidt inden det døde ud. I forbindelse med både Krigslive IV, VI og VII har der været flere grupper der har arbejdet seriøst med konceptet og henvendt sig til mig – i alle tilfælde situationer hvor jeg har været nødt til at træffe en beslutning om den ene eller den anden gruppe. Det bliver typisk først-til-mølle, men det er desværre ikke det der giver det bedste resultat. Jeg ville gerne sætte nogle krav op til folk der henvender sig for at sortere de useriøse folk fra (for dem har der godt nok også været nogle stykker af), men sidst jeg forsøgte det fik jeg også en verbal lussing.

I praksis er der lige nu en uofficiel gruppe omkring den her beslutning. Den består af undertegnede, Thomas Aagaard og Allan Davidsen. Jeg har argumenteret for hvor jeg er med i det. At Aagaard er aktiv er ret indlysende – og Allan er både Aagaard og jeg enige om, er en god tredjemand værende den som har været engageret bag kulisserne på flest krigslives. Men i praksis har vi ikke nogen beslutningsmagt. Alligevel ender vi de-facto med at være dem, der skal lege smagsdommere fordi nogen skal gøre det. Det er sgu’ pisse uhensigtmæssigt.

Jeg så gerne at folk indså at der er et behov her. Så længe folk ikke gør… ja så er det skyggeregeringen bestående af ovenstående 3 personer der bestemmer… men det er måske sådan folk bedst kan lide det?

26 kommentarer til Der mangler officiel koordinering af Krigslive…

Abonner på blog via e-mail

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Arkiver
Kategorier