Rygter

Indlæg i denne kategori har en tendens til at være mindre pålidelige end det øvrige.

Hvor afvikles Harlequins fald…

Hvis du ikke ved hvad Harlequins fald er – så kan du finde hjemmesiden her. Og tilmeldingen er endelig online. Jeg har allerede snakket lidt om projektet da det blev offentliggjort.

Det virker måske dyrt (det skal man åbenbart forsvare i disse dage – sagde jeg lidt bittert) , men det plejer at være pengene værd selv uden den gode rollespiloplevelse. Uskyldighedens melodi var i al fald rendyrket luksus, og selvom de hævder at det vil de ikke gøre denne gang, så ender det nok ikke med at være helt ringe kår i sidste ende.

Læs resten

Der mangler officiel koordinering af Krigslive…

Krigslive I blev lavet af Thomas Aagaard. Efter det gjorde han noget der – mig bekendt – er unikt for scenarieserier i Danmark. Han lagde op til at en anden arrangørgruppe kunne tage bolden op uden at skulle gøre alting præcist som han havde gjort. Det er så blevet gjort 5 gange efterfølgende og jeg har fra pålidelig kilde at den 6. gang også er undervejs.

Læs resten

Nyt fra B&U-afdelingen…

B&U er ikke – i denne sammenhæng – en forkortelse for Børne- og Ungdomsafdelingen hos DR som man måske skulle tro men en forkortelse for Bjørn og Ulf som har begået en række scenarier op igennem årene. De har ligget stille siden 2007 hvor de lavede Uskyldighedens Melodi men det nuværende projekt ved jeg har været undervejs længe… jeg tror det er 1-2 år siden jeg hørte de første rygter om scenariet.

Det nye projekt hedder Harlequins Fald og er en alternativ tolkning over de traditionelle vampyrscenarier. Det er et klassisk Ressourcepersonsscenarie, med maksimalt 40 deltagere. Deres filosofi er at frigive materialet i bidder så selvom de – efter sigende – har skrevet alting. Formålet er naturligvis at give folk en grund til at komme tilbage til siden i stedet for kun at besøge den en gang og så glemme det.

Læs resten

Endnu et nummer af ROLLE|SPIL bliver udgivet…

Som jeg allerede har skrevet om tidligere udgiver Rollespilsakademiet et gratis blad ved navn ROLLE|SPIL. Det udkommer d. 1. juni i en klub/butik/kampagne nær dig. Jeg har været så heldig at få et sneak-preview på nummeret, som jeg har kigget lidt rundt i…

Læs resten

Contra, Konami og Forum2010…

Her kommer lige et indlæg helt ude af rækkefølge.

Til dem der ikke allerede har set det har Forum2010 lagt en side op, dog uden det store information. Pointen er basalt set bare at vise at de stadig arbejder på det, men siden de ikke kan give særligt meget information, har de lagt et lille easter egg gemt med et par hints.

Til dem der ikke selv kan – eller har tid til – at knække “koden” har jeg har som en slags service bragt den. Den står under “læs mere”. Hvis du hellere selv vil knække koden, så stop med at læse her men forsøg i stedet at bruge de tre hints til at finde den.

Læs resten

Abonner på blog via e-mail

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Arkiver

Kategorier