Contra, Konami og Forum2010…

Her kommer lige et indlæg helt ude af rækkefølge.

Til dem der ikke allerede har set det har Forum2010 lagt en side op, dog uden det store information. Pointen er basalt set bare at vise at de stadig arbejder på det, men siden de ikke kan give særligt meget information, har de lagt et lille easter egg gemt med et par hints.

Til dem der ikke selv kan – eller har tid til – at knække “koden” har jeg har som en slags service bragt den. Den står under “læs mere”. Hvis du hellere selv vil knække koden, så stop med at læse her men forsøg i stedet at bruge de tre hints til at finde den.

Stikordene referer til en kode der blev brugt i meget gamle computerspil og som siden har været brugt som kode på alle mulige og umulige spil og hjemmesiden.

Kort fortalt skal du bare gå ind på siden og trykke følgende sekvense: pil op, pil op, pil ned, pil ned, pil venstre, pil højre, pil venstre, pil højre, b, a og enter-knappen. Så skulle der gerne komme en dialogboks der fortæller dig at du har fundet det, og trykker du OK her kommer du til det hemmelige indhold.

Jeg siger ikke hvad det er – kig selv efter.

Der arbejdes stadig med Forum2010… hvis det bliver bare halvt så godt som 2009 bliver det virkelig udbytterigt og så afgjort værd at deltage i!

Abonner på blog via e-mail

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Arkiver
Kategorier