Hvor afvikles Harlequins fald…

Hvis du ikke ved hvad Harlequins fald er – så kan du finde hjemmesiden her. Og tilmeldingen er endelig online. Jeg har allerede snakket lidt om projektet da det blev offentliggjort.

Det virker måske dyrt (det skal man åbenbart forsvare i disse dage – sagde jeg lidt bittert) , men det plejer at være pengene værd selv uden den gode rollespiloplevelse. Uskyldighedens melodi var i al fald rendyrket luksus, og selvom de hævder at det vil de ikke gøre denne gang, så ender det nok ikke med at være helt ringe kår i sidste ende.

Men en ting de er lidt stille med er præcist hvor det er henne af. Og nysgerrig som jeg er, kan jeg ikke lade være med at gætte.

Hjemmesiden siger “Midtjylland nær limfjorden” hvilket gjorde at mit første gæt var Spøttrup Borg, og så tænkte jeg egentlig ikke mere over det. Men så kom jeg til at kigge forbi rollespil.dk og fandt et google map hvor var angivet et sted. Ikke med adresse såvidt jeg kunne se, bare nogle koordinater på google maps.

Så måtte jeg igang med at arbejde med baglæns for at finde en adresse og et bud på et sted. Så jeg sad og rodede lidt rundt på google maps og forsøgte efterfølgende at søge på egnede lokaler i området.

Det gav mig Hesthave herregård.

Jeg siger ikke det er der, men det er et gæt. Argumenterne er som følger:

  • Den ligger nogenlunde tæt på det sted de har angivet på rollespil.dk (men det kan jo bare have været en tilfældig plet i midtjylland).
  • Når man kigger billederne virker det stemningsmæssigt passende.
  • Der er plads til indkvartering af 36 mennesker – det kan sikkert med lidt god vilje opjusteres til de 40, som er deltagerantallet.
  • Sidste scenarie – Uskyldighedens Melodi – var også på en herregård, og jeg tror gerne B&U vil levere noget i samme stil om muligt.

Det er rent gætværk det her. Men det er underholdende gætværk… nu får vi at se om jeg har ret, eller om det er skudt helt ved siden af.

5 kommentarer til Hvor afvikles Harlequins fald…

Abonner på blog via e-mail

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Arkiver
Kategorier