Erstatningsscenariet…

Det er jo ikke nogen hemmelighed, at to af de gamle, jyske foreninger i år har måtte opgive at lave et sommerscenarie, begge grundet for lavt deltagerantal. Udskud – arrangeret af TRoA – og Todwald – arrangeret af Einherjerne.

Årsagerne til dette kan være mangt og meget. Jeg har grublet en del over det – og diskuteret det en smule – men jeg tror i begge tilfælde det er en kombination af mange årsager og “mange bække små…” snarere end der har været een alt-overskyggende årsag. Jeg tror som sådan heller ikke at det er samme årsag for begge arrangementer.

Begge foreninger har lavet noget der var markant anderledes end foregående år, og det har nok i sidste ende været problemet for begge foreninger.

For Udskud kostede det en del af den traditionelle spillerbase. En ny skulle skaffes men en kombination af at folk synes det var dyrt og tidspunktet var dårligt i forhold til andre arrangementer gjorde, at den nye spillerbase udeblev.

Todwald mistede også en smule af sin traditionelle spillerbase. Men de har stadig en lidt brede base udenfor lokalområdet, og et utroligt godt ry, så de burde have kunnet lokket nye folk til andet steds fra. Men en kombination med af at være meget sent ude og lave noget der var meget anderledes og meget løst defineret gjorde, at det var et svært scenarie at deltage i.

Konkurrencen denne sommer var hård, og så skal man have et godt produkt. Begge scenarier var – åbenbart – mindre attraktive end alternativerne da folk skulle træffe en beslutning.

Hvis du vil læse flere gode tanker omkring dette kan du jo kigge her – jeg synes mange af tankerne er gode og relevante selvom det er meget svært at vide præcist hvilke der var de drivende for arrangementer. Den eneste ting jeg ikke er rigtig enig i er den implicitte tanke at det må være samme årsag for de to scenarier – det tror jeg ikke som skitseret ovenfor.

Kombineret med en arbejdsrejse på 2 uger oveni de eneste andre scenarier jeg interesserede mig for betød det for mig, at jeg ikke skulle spille liverollespil denne sommer – for første gang siden 2001!

Men Lars og Emil to the rescue! De slog et fantastisk alternativ op – Erstatningsscenariet! Den lørdag der skulle have været midt under Einherjernes sommerscenarie vil de afholde et lille scenarie med frit rolleoplæg – kom som det du lyster. Dertil kommer – naturligvis – en efterfest. Fantastisk koncept!

Siden tilmeldingen til scenariet er meget løs er det svært at vide hvor mange der dukker op. Så hermed har jeg gjort mit for at forsøge at sprede ordet lidt – du finder “hjemmesiden” på facebook.

3 kommentarer til Erstatningsscenariet…

Abonner på blog via e-mail

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Arkiver
Kategorier