Liverollespilstanker

Diverse løse tanker omkring liverollespil.

Fantasy i et villakvarter…

Der går efterhånden ret langt imellem jeg skriver indlæg her på bloggen nu om dage – det er primært mine årlige tanker omkring rollespilsåret der gik og det der kommer og så indimellem et sted at smide nogle slides eller pdf’er omhandlende rollespil, som jeg synes folk skal kunne tilgå.

Men i dag er anderledes – for i dag vil jeg skrive en vaskeægte scenarieide.

Læs resten

Hvor skal Dunkelheim bevæge sig hen…

I den forgangne weekend blev der spillet Dunkelheim i Aalborg. For nærmere beskrivelse af hvad Dunkelheim er se min anmeldelse af Dunkelheim.

Men denne gang dukkede der meget få spillere ud. Tilmeldingen så cirka ud som sidste gang jvf. arrangørerne, men i praksis dukkede der tre håndfulde spillere + arrangører og NPC’er op. Alt for lidt til at det kunne fungere. Der blev spillet lørdag (som for vores vedkommende var fint underholdende), men der var enighed om, at det ikke gav mening at spille søndag.

Efter sådan en spillegang er man naturligvis nødt til at tage et skridt tilbage og tænke lidt over hvorfor det er sket og hvordan (og hvorvidt) man kan ændre det.

Dette indlæg er tænkt som et oplæg til debat. Det er baseret på dialog med andre spillere (herunder særligt dem jeg var i gruppe med) og en stor del af de tanker og ideer er forædlet eller fremkommet i dialog med disse men i sidste ende må de stå for min regning.

Læs resten

2014 til 2015…

Som jeg har gjort de sidste år, vil jeg igen i år gøre status over rollespilsåret der gik og tankerne for det der kommer.

Læs resten

2013 til 2014…

Lettere forsinket sidder jeg har og skriver mine rollespilsmæssige nytårsfortsæt. Jeg vil både gøre status over året der er gået, men også hvad mine planer er for det kommende år. Vi starter med det forgangne.  Læs resten

Hvem ejer ideer…

Træt efter en lang weekend med arbejde omkring det nye hus (det tapetklister man brugte for 100 år siden er tydeligvis meget bedre end det man bruger nu), faldt jeg i at høre en af Claus’ podcasts. Mere specifikt #33 som handler om hvem der ejer ideer.

Claus stiller mange spørgsmål og kommer med mange eksempler og anekdoter, men ikke så mange svar. Jeg synes dog det er en vigtig debat og noget jeg har tænkt meget over, så jeg kommer med mine umiddelbare tanker om hvad man kan og ikke kan tillade sig herunder.

Læs resten

Abonner på blog via e-mail

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Arkiver

Kategorier