Om “I Den Mørke Skov…”

Indlæg der omhandler siden (teknik, postningsfrekvens, etc.) og ikke så meget det siden handler om.

2013 til 2014…

Lettere forsinket sidder jeg har og skriver mine rollespilsmæssige nytårsfortsæt. Jeg vil både gøre status over året der er gået, men også hvad mine planer er for det kommende år. Vi starter med det forgangne.  Læs resten

Julekalender…

De sidste 2 år, har jeg kørt en julekalender i December med billeder af hhv. grej og handouts. Ideen til årets julekalender er scenariebilleder – men det bliver ikke til noget. Jeg har simpelthen for mange andre engagementer der enten er vigtigere eller sjovere. Det betyder bl.a. at jeg bruger min tid på SagaBlot hvor der er masser at gribe fat i der kan udbygge arkivet – det gælder om at komme godt fra start.

Så næste indlæg bliver nok nytårsindlægget – indtil da vil der nok ikke være så megen aktivitet på bloggen.

SagaBlot og aktivitet…

Som jeg skrev i mit nytårsindlæg var en af formålene i år, at få offentliggjort SagaBlot. Det er så sket nu.

SagaBlot er en internettjeneste som har til formål at arkivere gamle, danske scenariehjemmesider så de er tilgængelige – online – for eftertiden. Lige nu er der ikke meget i arkivet, men i takt med at folk peger mig i retning af sider der ligger online (eller finder sider de har liggende offline) og jeg får taget kopier og flyttet dem til arkivet, så skal det nok vokse. Jeg håber at kunne få en del gamle sider på den måde, men først og fremmest er mit formål at arkivere fremtidige sider – de historiske sider må komme hen ad vejen i det omfang folk har dem tilgængelige.

Derudover sker der ikke så meget her på bloggen hvilket i høj grad kan tilskrives huskøb i juli – det har taget voldsomt af min tid – også af min spilletid, og dermed også af min skrive-tid. Om det bliver til en julekalender i år ved jeg ikke. Jeg ved præcist hvad jeg vil med julekalendere, men det kommer til at tage en god del af en weekend at lave den – og det ved jeg ikke om jeg har lejlighed til inden december med de andre opgaver jeg har, jeg finder vigtigere.

Krigslive + huskøb…

Det er lang tid siden jeg har skrevet noget her (som Migal så fint påpeger). Først åd Krigslive min tid og inden vi var færdige med at lukke Krigslive projektet ned, købte vi hus. Flytning kommer til at fylde det meste af juli, så vi skal til August førend min tid klarer lidt op.

Jeg har masser af ting jeg gerne vil skrive men lige nu ligger det længere ned på listen end “flytte el-selskab”, “samle reoler” og “sætte tapet op”.

Skrivefrekvens…

Der er et par folk der har spurgt til status på bloggen, så her kommer et kort statusindlæg. Hvis du bare interesserer dig for det faktiske indhold og ikke det her ligegyldige meta-information så kan du sagtens bare ignorere dette indlæg.

Jeg fik ikke skrevet et forventningsindlæg om Fastaval (det kommer så kort her: jeg glædede mig, men var også lidt nervøs over at skulle spillede for første gang). Jeg har til ambition altid at skrive anmeldelser af det jeg deltager i, så det betyder jeg skylder to anmeldelser lige nu – Fastaval og Monitor Celestra.

Læs resten

Abonner på blog via e-mail

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Arkiver

Kategorier