Skrivefrekvens…

Der er et par folk der har spurgt til status på bloggen, så her kommer et kort statusindlæg. Hvis du bare interesserer dig for det faktiske indhold og ikke det her ligegyldige meta-information så kan du sagtens bare ignorere dette indlæg.

Jeg fik ikke skrevet et forventningsindlæg om Fastaval (det kommer så kort her: jeg glædede mig, men var også lidt nervøs over at skulle spillede for første gang). Jeg har til ambition altid at skrive anmeldelser af det jeg deltager i, så det betyder jeg skylder to anmeldelser lige nu – Fastaval og Monitor Celestra.

De kommer. Det gør de. Men lige nu er der en rigtig tidssluger der har førsteret over alt; at arrangere Krigslive IX. Kombineret med forberedelser til Fastaval, vores Warhammer Fantasy Battle Escalation League i TRoA (jeg kommer aldrig til at have malet alting til en runde tror jeg…), bestyrelsesarbejde i TRoA, forberedelser til generalforsamlingen i TRoA og – nå ja – mit almindelige hverdagsarbejde og min kæreste, har der ganske simpelt ikke været tid til at skrive på bloggen.

Min ambition er at skrive de to anmeldelser inden Krigslive – senere end det, og så bliver de ligegyldige indholdsmæssigt.

Derudover har jeg en anden ting der har bidt mig på Fastaval, og det er et projekt jeg vil gradvist udforme på bloggen her tror jeg – eller i al fald dele mine tanker for feedback. Siden jeg lige nu er bidt af ideen er der en overhængende risiko for, at det betyder at de næste indlæg handler om det. Det betyder ikke at anmeldelser er glemt, de kræver bare mere arbejde og struktur og kommer derfor i anden række.

Og siden Claus Raasted spørger hvad der skal til for at skabe forside på bloggen de her dage så vil jeg lige pitche hans seneste projekt som jeg rent faktisk synes er utroligt spændende – nemlig en podcast om liverollespil. Jeg har absolut ingen viden om kvaliteten fordi jeg ikke har hørt et eneste afsnit (se ovenstående liste af årsager over at jeg ikke har skrevet på bloggen for en forklaring) men siden Claus er udstyret med et godt snakketøj og en masse holdninger er jeg overbevist om, at der er noget interessant at høre: https://soundcloud.com/claus-raasted.

Abonner på blog via e-mail

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Arkiver
Kategorier