Krigslive

Indlæg i relation til Krigslive-scenarierækken.

Anmeldelse: Krigslive X

Lad mig starte med essensen: Krigslive X var – for mig og dem jeg spillede med – et godt Krigslive.

Anmeldelsen jeg har skrevet, vil – som altid – fokusere på de ting, jeg synes kunne være gjort bedre. Det betyder at den overordnet set vil fremstå negativt. Derfor vil jeg gerne henlede opmærksomheden på min indledning – Krigslive X var et godt krigslive.

Dernæst bør det også siges, at selvom mange af mine kritikpunkter indledningsvis vil pege på arrangørerne så ved jeg også, at man som arrangør ikke kan gøre alting – man kan have de bedste intentioner og fineste planer men problemer i kommunikationen, problemer med hjælpere eller deltagere med andre holdninger, kan ødelægge meget, så jeg forstår, at det ikke altid er let. Ikke desto mindre bliver vi ikke bedre, hvis tingene ikke bliver sagt og med disse ord – lad os komme ned i kødet.

Læs resten

Creating realities…

Til krigslive IX var der et par folk fra filmlinien på Odder Højskole forbi som en del af en dokumentar bærende titlen “Creating realities”. Den dokumentar er nu blevet til virkelighed og kan ses herunder:

Det var planen om den skulle være vist på en lokalstation i Århus men jeg aner ikke om det er tilfældet.

Hvem ejer ideer…

Træt efter en lang weekend med arbejde omkring det nye hus (det tapetklister man brugte for 100 år siden er tydeligvis meget bedre end det man bruger nu), faldt jeg i at høre en af Claus’ podcasts. Mere specifikt #33 som handler om hvem der ejer ideer.

Claus stiller mange spørgsmål og kommer med mange eksempler og anekdoter, men ikke så mange svar. Jeg synes dog det er en vigtig debat og noget jeg har tænkt meget over, så jeg kommer med mine umiddelbare tanker om hvad man kan og ikke kan tillade sig herunder.

Læs resten

Succeskriterier til Krigslive…

Puha. Mellem fuldtidsarbejde (og lidt til), deltidsstudie og Krigslive IX arrangørarbejde har der ikke været mange minutter til at skrive på bloggen siden engang i August. Det vedbliver nok sådan året ud, men nu har jeg en kort pustepause mellem opgaverne på studiet så nu forsøger jeg at få skrevet lidt om de tanker, der presser sig mest på.

Den her er lidt apropos Krigslive IX. Eller nok snarere Krigslive VIII – for det var her de her tanker blev født.

Læs resten

Krigslive IX – Svampetogt i Kejserland…

Dengang jeg var med til at lave Krigslive V sagde jeg det meste af af oprydningen, at jeg var klar til at lave Krigslive igen (af uransagelige årsager). Af en eller anden grund blev den stående joke, at vi ville lave Krigslive igen til Krigslive X.

Nu er vi nået til Krigslive IX og jeg er endnu engang fedtet ind i det. Det er over et år siden vi havde de første møder hvor vi snakkede om formen på Krigslive og det var egentlig vores plan at tage teten på Krigslive VIII, men  vi blev overhalet indenom af en flok sjællændere. Derfor var vi også hurtigt ude efter Krigslive VIII og fortælle om vores projekt, så vi kunne finpudse de sidste detaljer i ro og mag uden at bliver overhalet.

Men nok om det. Jeg vil egentlig bare henvise til hjemmesiden for den ligger nemlig online idag på www.krigslive.dk.

Abonner på blog via e-mail

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Arkiver

Kategorier