Krigslive IX – Svampetogt i Kejserland…

Dengang jeg var med til at lave Krigslive V sagde jeg det meste af af oprydningen, at jeg var klar til at lave Krigslive igen (af uransagelige årsager). Af en eller anden grund blev den stående joke, at vi ville lave Krigslive igen til Krigslive X.

Nu er vi nået til Krigslive IX og jeg er endnu engang fedtet ind i det. Det er over et år siden vi havde de første møder hvor vi snakkede om formen på Krigslive og det var egentlig vores plan at tage teten på Krigslive VIII, men  vi blev overhalet indenom af en flok sjællændere. Derfor var vi også hurtigt ude efter Krigslive VIII og fortælle om vores projekt, så vi kunne finpudse de sidste detaljer i ro og mag uden at bliver overhalet.

Men nok om det. Jeg vil egentlig bare henvise til hjemmesiden for den ligger nemlig online idag på www.krigslive.dk.

2 kommentarer til Krigslive IX – Svampetogt i Kejserland…

Abonner på blog via e-mail

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Arkiver
Kategorier