Anmeldelser

Anmeldelser af scenarier jeg har deltaget i. Indeholder både anmeldelser lavet efter bloggen blev oprettet august 2009, men også ældre anmeldelser i det omfang jeg har været i stand til at støve dem op rundt omkring.

Anmeldelse: Fastaval 2017…

Det er en del fastavaller siden jeg sidst har anmeldt den, men jeg kom frem til at have så meget på hjerte, at jeg virkelig havde lyst til det – så her kommer en anmeldelse af Fastaval 2017. Vi starter med lidt kronologi og derefter lidt tanker om de enkelte oplevelser.

Læs resten

Anmeldelse: En Gave til Zarinaen

I mange år har jeg gerne villet noget med Steampunk, men det har ikke været let at komme igang med – kostume-inertien er stærk. Da jeg så at der var nogle folk der kastede sig ud i at lave noget – og i overkommelig kørselsafstand – tænkte jeg at jeg måtte hoppe på og sådan tog vi afsted til En Gave til Zarinaen.

Kort opsummeret var EGTZ en oplevelse over forventning men der var enkelte områder der kunne have været bedre – særligt i kommunikation og i den overordnede filosofi bag spildesignet. Den endelig oplevelse var dog rigtig god og spillerskaren eminent.

Læs resten

Anmeldelse: Dunkelheim…

TRoA har – som flere har bemærket – fået en ny kampagne. Dunkelheim hedder baby og er en senior-kampagne inspireret af det klassiske Games Workshop spil Mordheim. Jeg deltog til første spillegang og her er mine tanker.

Læs resten

Anmeldelse: Nemefrego

Kort men kontant; Nemefrego var ikke et godt scenarie for mig. Det var heller ikke et dårligt scenarie for mig, men snarere en mellemting. Jeg er dog overbevist om, at for en lang række mennesker var det en udmærket oplevelse og den overordnede historie scenariet endte med var ganske god.

Anmeldelsen her vil – som altid – fokusere på de ting der kunne gøres bedre snarere end de ting der fungerede godt. Den vil også indeholde nogle refleksioner der går lidt ud over scenariet, for jeg tror en del af mine kritikpunkter skal ses i et større perspektiv. Jeg vil også minde om, at alt jeg skriver er udtryk for mine egne holdninger og ikke nødvendigvis objektiv sandhed.

Læs resten

Anmeldelse: Krigslive X

Lad mig starte med essensen: Krigslive X var – for mig og dem jeg spillede med – et godt Krigslive.

Anmeldelsen jeg har skrevet, vil – som altid – fokusere på de ting, jeg synes kunne være gjort bedre. Det betyder at den overordnet set vil fremstå negativt. Derfor vil jeg gerne henlede opmærksomheden på min indledning – Krigslive X var et godt krigslive.

Dernæst bør det også siges, at selvom mange af mine kritikpunkter indledningsvis vil pege på arrangørerne så ved jeg også, at man som arrangør ikke kan gøre alting – man kan have de bedste intentioner og fineste planer men problemer i kommunikationen, problemer med hjælpere eller deltagere med andre holdninger, kan ødelægge meget, så jeg forstår, at det ikke altid er let. Ikke desto mindre bliver vi ikke bedre, hvis tingene ikke bliver sagt og med disse ord – lad os komme ned i kødet.

Læs resten

Abonner på blog via e-mail

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Arkiver

Kategorier