“Sommerferie”…

Betyder som regel en masse scenarier.

I den her situation betyder det, at der var en masse andre ting end at skrive blogindlæg, der har taget mit fokus. Det betyder at bloggen nu – mod min vilje – har ligget stillet siden medio August.

Af hensyn til de øvrige ting jeg pusler med vil den vedblive med at ligge stille lidt endnu – nemlig indtil medio September.

Så forvent et indlæg igen hen ad d. 14. September – og derefter regner jeg med igen at følge et fast skema for indlæg, selvom jeg overvejer at nedsætte frekvensen til et indlæg hver 4. dag i en periode. Der er en masse andre ting der tager min opmærksomhed i tiden, og bloggen skal være en fornøjelse, ikke en forpligtelse.

Abonner på blog via e-mail

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Arkiver
Kategorier