Forum2010 tilmelding online…

Endnu et reklameindlæg fra min hånd følger her. Men en ny sæson er jo også lige på trapperne, så hvornår er bedre end nu til at annoncere arrangementer?

Anyways – Forum2010 (jeg observerer her, at versionsnummeret er steget med 2001 i forhold til sidste år hvor det hed Forum09… der var sikkert en der synes det var et bedre brand og så ellers var ligeglad med alle de stakkels IT-folk som må lide under at versionsnumrene virker rodede) har langt om længe fået sin tilmelding online. Den kan findes heromkring. Hvis du ikke allerede er klar over det, så afvikles det fra fredag d. 24. september til søndag d. 26. september i Ballerup.

Hvis du ikke ved hvad Forum er, så kan du jo læse min anmeldelse af sidste års Forum09. Det vil nok give en ide om hvad du kan forvente for det lader til, at Forum2010 lægger sig meget op af det samme.

Jeg har personligt tre ønsker til Forum2010:

  • At det rent faktisk bliver muligt at se et program på forhånd og/eller at de gør klart, hvor meget program der er søndag. For folk der bor i Københavnsområdet er det måske ligegyldigt, men for os der har en pæn rejse hjemad er det rart at vide i god tid om man kan  planlægge med at tage afsted fra København kl. 10 søndag eller kl. 18.
  • At alle de rare, dygtige mennesker der skal snakke hver især bruger mindst 2 timer på at forberede det de skal snakke om. Sidste år var der flere eksempler på folk der skulle snakke som havde brugt lidt for lidt tid på at tænke tingene igennem på forhånd, og det trak kraftigt ned på kvaliteten af det de sagde, selvom de egentlig havde styr på hvad de snakkede om.
  • At jeg ikke er forsinket 24 timer hjem fra en arbejdsrejse til USA og kæmper mig gennem hele kongressen med jetlag…

Og nu du allerede er igang med at planlægge noget du vil skrive til Knudepunktsbogen kan du jo passende også snakke om det til Forum2010 – i processen med at forberede og præsentere det, vil du helt sikkert få raffineret dine ideer lidt, og det skriftlige resultat vil blive bedre.

Abonner på blog via e-mail

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Arkiver
Kategorier