En ny sæson begynder…

En ny sæson er så småt begyndt. Og med det er jeg begyndt at blogge om liverollespil.

Eller rettere; det er der lidt delte meninger om hvorvidt sæsonen er begyndt. Jeg har selv altid, ubevidst, tænkt på en liverollespilssæson som sluttende med sommerferien og så starte op igen lige efter. Det virkede for mig naturligt; alle de store liverollespilssommerscenarier lå i sommerferien (og jeg skriver bevidst i datid fordi krigslive jo nu om dage er det største og netop ikke ligger i sommerferien) og det var typisk dem man forberedte sig til i et helt år eller tæt ved (selvom det nu om dage godt nok er blevet mindre). Og derudover havde man typisk en “ren tallerken” efter sommerferien med meget få, eller ingen, projekter undervejs. En ny sæson hvis jeg nogensinde har set en!

Det var indtil jeg tilfældigt refererede til det i en samtale med en af mine gode venner og fandt ud af, at han altså mente sæsonen gik fra nytår til nytår. Vi diskuterede det ret længe, men konklusionen blev til sidst at vi ikke kunne blive enige og, som så mange andre gange når man ikke når til enighed, endte jeg med at konkludere internt at jeg naturligvis havde ret og han bare var et ekstremt tilfælde.

Det lader dog efterfølgende til, at det ikke helt var tilfældet. Der er åbenbart mange ekstreme tilfælde rundt omkring. Ikke at det kan undre, men det er meget rart at vide.

Ikke desto mindre holder jeg stædigt på at jeg naturligvis har ret og en ny sæson er begyndt. Og allerede nu begynder der at tegne sig et billede af hvad der kommer til at foregå i den nye sæson.

Krigslive VI er blevet offentligtgjort som blivende afholdt af Einherjerne – de herrer Brøndum og Hornbæk som bagmænd. De må, sådan efter hurtigt hovedregning, være den femte eller sjette gruppe der har deklareret deres intentioner om at holde Krigslive VI overfor mig (og grunden til at det har nogen relevans er, at det er mig som, gennem min funktion af Webmaster på TRoAs hjemmeside også er webmaster på krigslive.dk), men de er de første der har skaffet en kontrakt på et område, har et tidspunkt og en konkret plan. Først til mølle får først malet – sådan er det efterhånden blevet med afholdelse af Krigslive – men det kan jeg jo rante lidt mere om en anden gang. Under alle omstændigheder skal jeg med, og jeg glæder mig til at lave noget andet end Niende Stirland.

Derudover vil Einherjerne afholde sommerscenarie. Det lader til at blive Sune Jensen (fra Krigslive II og V fame + utallige andre ting gennem Einherjerne) og Jakob Kyed (fra Midsommerdysten og sikkert også en del andre sommerscenarie fra Einherjernes hånd – jeg har ikke styr på hvor mange må jeg indrømme) som bliver kernen i det projekt, så det bliver i al fald med logistikken i top – mere spændende bliver det at se hvordan det handlingsmæssigt kommer til at udspille sig nu da Allan Davidsen (igen og måske enddag igen-igen) har offentliggjort at han ikke vil være rolleskriver. Scenariet står endnu ikke på min liste over arrangementer jeg skal deltage i til sommer, da der kommer et par andre aktiviteter der er relevante.

Alt hvad jeg ved derudover om sommeren bliver ret meget på rygtebasis.

TRoA laver helt sikkert mindst et scenarie igen i sommerferien 2010. Jeg håber kraftigt på to.  Der er dog stadig en del usikkerhed forbundet med det og siden jeg er involveret ret meget i det ene af dem, så tror jeg at jeg holder kortene lidt ind til kroppen endnu. Men det ene oplæg er meget i tråd med Vergessen, Pleitdorf, Two Cities og Khypris scenarierne, mens det andet er i en lidt anden boldgade. Der er på nuværende tidspunkt ikke nogle konkrete planer om et nyt juniorscenarie ala Schutzenburg.

Derudover er der jo en række andre interessante aktiviteter på bedding udenfor sommeren i den kommende sæson allerede nu; Helteakademiet er det jeg har savlet mest over, men varigheden og tidsmæssig placering afgjorde i sidste ende at jeg sprang over. Forum09 derimod tager jeg til (og snakker lidt), og det lader til at det er endt på samme måde med Hyggecon 2009 (inkl. snak). European Larp Convention havde jeg lidt en plan om at melde mig som medhjælper til, men det lader til at arbejde får lov at diktere at det ikke er en mulighed, da jeg først er i DK igen natten til lørdag under arrangementet efter en lille uges udlandsrejse. Og så er der naturligvis Knudepunkt i Sverige som lader til at have fået en dato, nemlig 15. – 18. april (hvorfor skal det igen ligge oven i min fødselsdag?).

Der er sikkert også andre arrangementer på bedding, og min erfaring siger mig at når vi er på den anden side af Hyggecon plejer de fleste af de velorganiserede og velplanlagte arrangementer at have bekendtgjort, officielt eller uofficielt, at de eksisterer… vi må se hvad tiden byder.

2 kommentarer til En ny sæson begynder…

Abonner på blog via e-mail

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Arkiver
Kategorier