Bunkere…

Hvis der er en location der er stolte traditioner omkring – udover Den Mørke Skov – så er det vel bunkeren. Der har været afholdt en del scenarier i bunkere gennem tiden –   selvom jeg kun kan ihukomme et enkelt jeg selv har deltaget i. Jeg er nok også mere til fantasy generelt betragtet.

Alligevel er det ikke uden interesse at jeg nu læser at Regan Vest bliver åbnet som museum. Regan vest er en af de største danske bunkere – hvis ikke den største (jeg må indrømme min viden om bunkerkomplekser i Danmark ikke er komplet). 50 meter under jorden, 2 kilometer gange, 5000 m2 totalt areal. Det er da nogle imponerende tal.

Jeg ved ikke lige hvilket scenarie man skulle holde der. Jeg ved heller ikke hvem der skulle holde det. Men et eller andet sted er der noget i mig der siger, at det er oplagt at bruge den.

Det skal åbnes som museum. Det er spritnyt. Der kommer sikkert en direktør der skal kæmpe for at markere sit museum som noget særligt så politikerne bliver bekræftet i, at det var det rigtige at åbne stedet som museum. Hvis man tidligt i processen kontakter museet, fortæller dem hvor fantastisk et medie rollespil er og hvor meget det appelerer til de unge (det er sikkert hot på et kold-krigsmuseum – pun intended) og er ihærdig med et holde kontakten og presse på tror jeg der var grundlag for at lave en masse rollespil der. Man kan måske komme til at hænge i, at det skal være kold-krigs-inspireret, men man kan sagtens give nogle af de samme følelser – afmagt, dommedag, truslen om total ødelæggelse – i en anden setting og med lidt sprogligt trylleri kan man vel sælge det til en museumsdirektør.

Så hermed er opfordringen givet videre – der skal der være noget rollespil i Regan Vest. Jeg lover jeg kommer, hvis du laver det.

5 kommentarer til Bunkere…

Abonner på blog via e-mail

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Arkiver
Kategorier