Underholdning

Indlæg af mere underholdende karakter. Ja, jeg er ikke tør og kedelig hele tiden.

Træfzoner…

Jeg synes snyd i rollespilskamp er noget ærgeligt noget. Der er mange årsager til at det sker. En af dem er, at man ofte “taber” rollen i kamp og i stedet bliver det en test af ens egne personlige kampevner – ligesom det til investigation kan blive ens egen personlige evner til at løse mysteriet man føler udfordret.

En anden oplagt er, at man ikke forstår reglerne. Selv meget simple regler kan let medføre misforståelser.

Læs resten

Hvad tænker kvinder på…

Den anden dag da jeg ledte efter en pære til en lampe på nettet (altså… lampen er ikke på nettet, det var der jeg ledte) faldt jeg over følgende reklame.

Læs resten

Alfabetisk Retfærdighed…

Der er gennem tiden skrevet mange gode ting omkring navne i rollespil. Det der hænger bedst ved i min bevidsthed er et indlæg i ROLLE|SPIL nummer 1 hvor der var en nogenlunde underholdende artikel omkring hvordan man aldrig rigtig lærer hinandens ingame navne. Well, det er der så nogen der forsøger at gøre noget ved.

Læs resten

Krigslive VI½…

Krigslive konceptet er jo ret populært, men har nogle begræsninger.

Michael G. Nielsen – bedre kendt som Migal – har nu besluttet sig for at gøre op med nogle af disse begrænsninger og har søsat scenariet Krigslive VI½.

Jeg vil ikke snakke mere here men i stedet overlade ordet til hjemmesiden.

I USA leger de også…

I forbindelse med mit arbejde har jeg en del udenlandsrejse, og hvis jeg har lidt tid på egen hånd i et andet land så forsøger jeg altid at opdrive de lokale rollespilsjoints – hvis de eksisterer – og finde ud af hvordan tingene foregår på de kanter.

Læs resten

Abonner på blog via e-mail

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Arkiver

Kategorier