Hvad tænker kvinder på…

Den anden dag da jeg ledte efter en pære til en lampe på nettet (altså… lampen er ikke på nettet, det var der jeg ledte) faldt jeg over følgende reklame.

Det er en reklame for ATP – pension – og pointen er åbenbart at kvinder ikke tænker så meget på pension.

For at cementere den tanke, har man så valgt nogle lidt obskure emner, som man åbenbart mener kvinder ikke tænker så  meget over. At valget faldt på fodbold kan jeg godt sætte mig ind i… men rollespil? Jeg tror lige ATP ufrivilligt har pustet til den ellers uddøende kønsdebat omend de måske ikke blive den mest aktive aktør i debatten…

En kommentar til Hvad tænker kvinder på…

Abonner på blog via e-mail

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Arkiver
Kategorier