Træfzoner…

Jeg synes snyd i rollespilskamp er noget ærgeligt noget. Der er mange årsager til at det sker. En af dem er, at man ofte “taber” rollen i kamp og i stedet bliver det en test af ens egne personlige kampevner – ligesom det til investigation kan blive ens egen personlige evner til at løse mysteriet man føler udfordret.

En anden oplagt er, at man ikke forstår reglerne. Selv meget simple regler kan let medføre misforståelser.

Så nu hvor jeg sad og lavede lidt Krigslive IX arbejde fik jeg en tanke. Hvad nu hvis man brugte en onesis (eller hvordan det staves – er det overhovedet et ord?) og malede den med hitlocations og skadestal på. Så var det let og ret visuelt at forklare HP regler, og så var det i al fald ikke årsagen til at folk ikke forstod det.

Alternativt kunne man jo også male på sig selv og fremstå nøgen, men jeg tror det ville fjerne fokus fra budskabet.

18 kommentarer til Træfzoner…

Abonner på blog via e-mail

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Arkiver
Kategorier