LR-mærkningsordning for arrangementer…

Som det måske er nogen bekendt så havde jeg et oplæg på Forum09 hvor jeg diskuterede rammerne for at lave mærkningsordning for scenarier i LR-regi, som jeg lovede at vende tilbage til.

Jeg er nu så tæt på LRs GF og jeg må indse, at jeg får ikke tid til at lave det, plain and simple. Jeg har haft for mange andre jern i ilden de forgangne uger som jeg har prioriteret højere – der er ikke tid til alting.

Derudover er jeg også kommet lidt i tvivl. Ikke om hvorvidt det er relevant med en mærkningsordning men mere om man kan overbevise folk om at den ikke vil ødelægge alting for dem men samtidig lave noget, som har værdi. Der var meget spredte holdninger til mødet omkring præcist hvad en mærkningsordning burde være, og man kan ikke favne dem alle.

Jeg tror jeg erklærer projektet for død for nu, og så må jeg vende tilbage til det ved en senere lejlighed, hvis jeg får tid og lyst til det igen.

Ah, det føltes godt. Jeg burde lukke ufærdige projekter ned noget tiere, det giver ro i sjælen.

Abonner på blog via e-mail

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Arkiver
Kategorier