Hvilke scenarier har jeg spillet…

Jeg havde engang en liste over alt liverollespil jeg havde deltaget i – inklusiv con-scenarier, kampagnespillegange og alt sådan noget. Den gik tabt for en del år siden i et harddisk crash og allerede dengang var den ikke holdt ajour.

Siden da har jeg haft til etableret formål, at genskabe den liste i så stort et omfang som muligt. Det har jeg så gjort nu. Den kan findes her på siden.

Wow, det har taget lang tid. Først at huske alting jeg har deltaget i, derefter finde ud af præcist hvornår, hvem, hvad det hed og hvad jeg spillede. Jeg har brugt liveforums kalender, Wayback Machine, alt i dokumenter jeg har kunnet finde på min computer og google.

Jeg udfordrer hermed dig til at gøre det samme.

Abonner på blog via e-mail

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Arkiver
Kategorier