Gæsteindlæg

Gæsteindlæg i første omgang af Lars Kjær.

[Gæsteindlæg] Khypris i forhold til “Arrangørtips” – Et projekt der aldrig blev skrevet færdigt.

Dokumentation. Det er næsten en religion. Anført af Prædikanten Claus – blandt andre – er der de senere år blevet gjort mere og mere i dokumentation. Thomas Aagaard blev under tilblivelse af  Khypris inspireret til at skrive lidt dokumentation, og spurgte mig om det måtte komme på bloggen. Jeg kunne fortsætte med lange forklaringer om hvordan, hvorfor, hvad han har skrevet, osv. men på antallet af ord kan jeg se, at der er nok at give sig i kast med – så jeg tror jeg vil overlade ordet til Thomas.

Dette er et gæsteindlæg af Thomas Aagaard.

Læs resten

[Gæsteindlæg] Den gode rollespilsoplevelse

Dette er et gæsteindlæg af Emil Greve.

Jeg vil i dette indlæg koncentrere mig om hvordan man sikrer sig selv og sine medspillere en god rollespilsoplevelse. Den enkelte rollespiller står altid overfor det problem, at vedkommende gennem sit eget spil skal omsætte ideerne om sin egen rolle og scenariets oplæg til en god rollespilsoplevelse. En god rollespilsoplevelse er formålet med spillerens forbrug af tid, penge og arbejde (ofte rigtig meget arbejde). Derfor er det vigtigt at undersøge hvordan man som spiller i praksis sikre sig en god oplevelse.

Læs resten

[Gæsteindlæg] Hvordan gør vi Vores Træhytter til Paladser…

Dette er et gæsteindlæg af Lars Kjær.

I sit rigtig gode indlæg om Bilkort værktøjet kommer Kåre ind på en række af de problemer, der opstår, når baggrundsfiktionen blander sig med det faktisk oplevede scenarie. Jeg mener dog at problemerne går dybere og fortjener en yderligere diskussion.

Læs resten

[Gæsteindlæg] Nemefrego og Warhammer: Brætspil og bordrollespil…

Dette er et gæsteindlæg af Lars Kjær.

Liverollespil har altid fundet inspiration i bordrollespil. Men først for nylig er arrangører i stor stil (uden for Vampire) begyndt at bruge en verden designet hertil som baggrundsverden i kampagner og scenarier. Games Workshops Warhammer verden har imidlertid været en blandet velsignelse for dansk live. Der er blevet arrangeret rigtig gode scenarier i Warhammer (Aalborgs sommerscenarier, Krigslive, Dengang I Warharmmer, Den Fortabte Stad) og der er endnu flere på vej. Men bruger vi Warhammer på den rette måde, eller er den blevet en kreativ hæmsko?

Læs resten

Abonner på blog via e-mail

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Arkiver

Kategorier