Krigslive i Nordic larp bogen…

Det hele er Søren Ebbehøjs skyld.

En uskyldig facebook kommentar gjorde, at jeg kiggede på nordic scene hvor der var et “call for papers” til en ny bog omkring fotodokumentation af liverollespil.

Jeg kiggede ind forbi og fik egentlig lyst til at skrive et oplæg om Krigslive til det, fordi jeg synes det var et oplagt eksempel, og efter en snak med Ebbehøj blev vi enige om at skrive det sammen.

På det tidspunkt var der ca. 6. timer til deadline på en abstract og repræsentative billeder.

Kort fortalt gik det hverken værre eller bedre end at jeg, samtidig med at jeg var i gang med at formattere computer, fik skrevet et oplæg sammen med Søren (længe leve min netbook) og fundet nogle acceptable billeder som eksempler på, at scenariet var godt fotodokumenteret (Krigslive udmærket sig jo ved at have tusinde og atter tusinder af billeder rundt omkring). Det fik vi sendt til arrangørerne og så var der ellers stille. Meget. Længe.

Indtil idag. Artiklen er på listen over optagede artikler, og jeg har fået en mail om at den er optaget, og nu skal der laves noget for alvor!

Jeg glæder mig, det bliver spændende at skrive og finde billeder, og spændende at se, hvordan den endelige bog kommer til at se ud. Jeg tror det bliver interessant læsning når den er færdig.

Men inden det når så langt skal der jo lige skrives en artikel først og vælges nogle billeder…

Det hele er stadig Søren Ebbehøjs skyld.

En kommentar til Krigslive i Nordic larp bogen…

Abonner på blog via e-mail

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Arkiver
Kategorier