[DEC03] Kobbergryden fra dungeonen…

Ved den tredje låge bevæger vi os væk fra mit eget håndværk og mere ind i kuriositeterne. Her finder vi nemlig Kobbergryden – den trofaste følgesvend på enhver eventyrers rygsæk.

Præcis hvor jeg har skaffet den fra, er jeg ikke klar over. Nok en genbrugsbutik, men det kan også være den har været i en “glemte sager” kasse fra et scenarie engang. Under alle omstændigheder har den været i min besiddelse i en del år – første gang jeg kan huske jeg brugte den var til Dungeonlive – Troldmandens Prøve tilbage i slutningen af 2006. Jeg er sikker på den er ældre end det.

Til Troldmandens Prøve (som var et heltescenarie i bedste dungeon-crawl-D&D-stil) hang den i min “backpack” og var i vejen og larmede. Den tjente på intet tidspunkt nogen funktion eller kom os til gavn (man må ikke lave mad i kobbertøj uden tinforing, det skulle være giftigt) eller var andet og mere end en slags vedvarende larm når den ramlede ind i ting.

Og det er lige præcis det den kan! Den kan ramle ind i ting og larme, og det er utroligt stemningsfyldt! Vi arbejder så meget med udseende i vores grej, men man kan faktisk opnå rigtig meget med lyd også – specielt i mørke. Hvor det måske kan være svært at skelne mellem håndspundet uld og lagenlærred fra netto, vil man selv i mørke kunne høre lyden af en kobbergryde der slår ind i træer, møbler, hjelme og mennesker.

Efterfølgende har kobbergryden været med til andre helte-proto-scenarier, og jeg vil vedblive med at slæbe den med, for den leverer et fantastisk lydspor.

Anskaffet: Engang før December 2006.

Anskaffelsesmetode: Fortaber sig i fortidens tåger. Men lignende kan sikkert findes i genbrugsbutikker.

Pris: Gratis, tror jeg.

Anvendt til: Troldmandens Prøve, Dengang i Warhammer, en del fantasy-kampagner. Måske har den også været med til et krigslive eller to.

Abonner på blog via e-mail

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Arkiver
Kategorier