[DEC02] Sigmarshammer som vedhæng…

Den anden låge gemmer på en noget mindre og nyere ting end den første. Det er en lille sigmarshammer som vedhæng udformet i smedejern og sat i en lædersnor.

I Aalborg har vi spillet liverollespil i Warhammersettingen i al den tid, vi har spillet fantasyliverollespil. Jeg elsker de små detaljer i grej, så derfor har jeg naturligvis også en del småting der relaterer dertil.

En af de ting jeg savnede i mange år, var nogle passende religiøse symboler. Jeg har haft diverse læderpunsler som jeg har brugt og lavet ting med, men det var aldrig så flot og tydeligt, som jeg gerne ville have det.

Så på Horsens Middelaldermarked for nogle år siden faldt jeg over en bod der solgte smedede Thorshamre. Jeg købt en af dem, skar noget af vedhænget af (den sat i en større jernring) og satte den i stedet i en lædersnor. Det har jeg brugt som Sigmarstegn lige siden, og det har virket fortrinligt.

Generelt set er meget af det jeg kigger efter nu om dage i grejkategorien småting som religiøse symboler, smykker, små punge, kasser, spil, osv. Det fede kostumer kendetegnes ved de fede detaljer, og det er dem der er sværest at få “helt rigtige”.

Anskaffet: August 2008 tror jeg, måske et år før eller senere.

Anskaffelsesmetode: Selve hammeren er købt og modificeret en anelse, derefter satte jeg en lædersnor i jeg havde hjemme.

Pris: Hammeren koster 120 DKK tror jeg, lædersnoren har vel kostet en 20-30 DKK.

Anvendt til: En lang række warhammer-inspirerede scenarier.

Abonner på blog via e-mail

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Arkiver
Kategorier