Arrangementsoverlap er en risiko…

Wow, der er mange arrangementer i år. Det har jeg allerede spekuleret lidt over.

Men nu blev “the heat” lidt for meget for os. Vi havde planer om at gemme os under radaren indtil vi smed alting online i december, men i frygt for dobbeltbooking besluttede vi os for, at offentliggøre vores dato og forsøge os med noget koordinering på liveforum.

Så altså; TRoA, heriblandt undertegnede, arrangerer et scenarie til sommer fra onsdag d. 7. juli kl. 14 til fredag d. 9. juli kl. 20. Det bliver markant anderledes end TRoAs tidligere sommerscenarier – ret meget mere vil vi ikke sige lige nu. Selve hjemmesiden og information kommer online og bliver tilgængeligt i december.

Hvis jeg skal fortælle lidt mere vil jeg godt røbe bagmændene kort;

  • Bo Karlsen – som har lavet rigtig meget i TRoA, både scenarier og bestyrelsesarbejde.
  • Claus Gajhede – som primært er aktiv yderligere nordpå i Tornby, men som også har lavet liverollespil i mange år – både som hobby og som arbejde.
  • Kåre M. Kjær – som er bagmanden bag siden du læser på lige nu og en masse andre ting, både i TRoA regi og f.eks. Landsforeningen for Rollespil.
  • Michael G. Nielsen – som har arrangeret Pleitdorf II og Vergessen, siddet som formand i TRoA og lavet mange andre ting i TRoA regi.
  • Rasmus O. Jensen – som har arrangeret Vergessen og TRoAs månedlige kampagne, Sidste Søndag.
  • Thomas Aagaard – som har lavet en lang række arrangementer i TRoA regi, herunder f.eks. Krigslive I & V, Khypris I, II og III og har siddet i bestyrelsen af flere omgange.

Vi glæder os rigtig meget til at fortælle mere om vores arrangement – det begynder vi på engang i december. Indtil da må de interesserede holde vejret lidt, det er værd at vente på.

Abonner på blog via e-mail

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Arkiver
Kategorier