Det Nye Rollespilsår

2023 til 2024…

Bloggen her er – som du kan se – efterhånden der hvor den alene rummer Det Årlige Indlæg. Der var mange ting der kunne være spændende at skrive om, men nu om dage er det brætspil og brætspilsdesign der fylder mest, og stedet her er født og tænkt som en liverollespilsblog.

Men det er også der hvor jeg nu samler den årlige log over mit nørdeår, og det er det jo endnu en gang blevet tid til.

Læs resten

2022 til 2023…

Så har vi endnu engang skiftet et ciffer i årstallet og det er nu tid til at gøre status over nørdeåret der er gået og se frem til det kommende nørdeår.

Læs resten

2021 til 2022…

Endnu et år er gået. Det altoverskyggende tema har været at jeg har haft meget lidt tid og mulighed for at mødes med mine venner og det i høj grad har påvirket muligheden for at udleve min spilhobby. 2021 har været det allerhårdeste år i mit liv målt på aktivitet, opgaver der var større end forventet og uforudsete problemer så selvom jeg i alle betydende træk har det fint, så har der været forsvindende lidt tid til hobby og der går nok lige lidt, inden det bliver anderledes.

Men lad os grave os lidt mere ned i detaljerne.

Læs resten

2020 til 2021…

Så er 2020 forbi og 2021 står for døren. Det har været et år i coronaens tegn men det har faktisk påvirket mine (rolle)spilsambitioner meget lidt – primært fordi ambitionerne var ret lave. Det var gået op for mig i praksis hvad det betyder at have en lille datter, så det var nyttigt for mig at fokusere på det jeg virkelig gerne ville i stedet for at tro jeg skulle alle de ting, der var sjove.

Lad os grave os ned i evalueringen af 2020.

Læs resten

2019 til 2020…

Så er 2019 passeret og det betyder at der er lejlighed til at gøre status på rollespilsåret der er gået.

I den forbindelse kom jeg til at tænke på et af de ældste indlæg her på bloggen (som i øvrigt er fra 2009 – dvs. det er over 10 år siden jeg skrev på bloggen første gang!) – hvor jeg snakker lidt om hvornår “rollespilsåret” går til og fra. Dengang var mine rollespilsaktiviteter meget liverollespilscentriske og da de store begivenheder (særligt dengang, i al fald) for det meste lå om sommeren var et “rollespilsår” for mig dengang fra lidt efter sommerferien og til og med næste års sommerferie.

Jeg kan godt mærke, at det ikke er min holdning længere. Liverollespil udgør af en række årsager færre og færre af mine rollespilsaktiviteter og de næste par år kommer nok ikke til at byde på mange liverollespilsscenarier, for det kræver markant mere at være græsenke med et spædbarn end når man bare skal passe sig selv.

Nå, det var jo ikke emnet for i dag – lad os komme til opsamlingen på ambitionerne for 2019.

Læs resten

Abonner på blog via e-mail

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Arkiver

Kategorier