Konklavet

Konklavet…

Selvom det kan være svært at regne ud ved det der sker her på bloggen, så er liverollespil stadig en betydelig del af min fritid. Det betyder, at jeg indimellem pønser på at arrangere noget.

Efter hvad der uden tvivl er den hurtigste proces fra ide til offentlig hjemmeside kom Konklavets hjemmeside online i går eftermiddags.

Konklavet handler om en resterne af ridderorden som skal mødes og træffe nogle vigtige valg om deres ordens fremtid efter ordensborgen blev hærget og hele ledelsen slået ihjel. Hvem skal være ny Stormester? Hvordan skal vi forholde os til bæstmændene der dræbte vores andre ordensbrødre? Skal ordenen fokusere mere på “fjenden iblandt os” end “fjenden udefra”? Hvis du forestiller dig en ekstraordinær generalforsamling i en traditionsbundet loge af riddere/spioner er du ikke helt galt i byen.

Spilteknisk er forhandling naturligvis et centralt element, men vi ønsker at undgå det klassiske intrige-scenarie-problem hvor der foregår en masse fordækt forhandling og ingen helt ved hvad der foregår undervejs. Vi arbejder med at få konflikter og forhandlinger ud i det åbne og sprede beslutninger ud over hele spiltiden, så tempoet er højt, og alle har en ide om hvad der sker. Vi leger derfor med rammerne for forhandlingsscenariet med inspiration fra politiske processer, generalforsamlinger og fiktion med det formål at gøre det spændende og sjovt.

De praktiske rammer omkring scenariet er designet for at gøre det let og lækkert at deltage. Kostumemæssigt kan du sandsynligvis bruge noget hjemme fra skabet med få ændringer eller tilpasninger. Scenariet foregår fredag aften til lørdag nat så du kan tage hjemmefra fredag efter arbejde og være hjemme igen søndag eftermiddag, uanset hvor i landet du bor. Lokationen er Aalborg Kloster – som er utroligt lækre rammer – og mad bliver købt udefra og som du kan se på vores budget, er over halvdelen af udgifterne mad, så vi har ikke tænkt os at spare der.

Konklavet er det 5. scenarie Thomas Aagaard og jeg laver sammen – og det første siden Krigslive V, selvom vi begge har begået scenarier siden da (hhv. Krigslive IX og Khypris År 1).

Hvis du lyder som noget for dig så køb en billet – der er kun 40 pladser og allerede under 24 timer efter offentliggørelse var de 7 solgte og vi har dialog med flere grupper.

 

Abonner på blog via e-mail

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Arkiver

Kategorier