ROLLE|SPIL nr. 6…

For lidt over et år siden var det første nummer af ROLLE|SPIL på vej ud. Dengang var jeg en anelse kritisk og tvivlsom overfor, om det virkelig ville holde et år.

Det er år er så gået nu, og vi ser på nummer 6, og indtil videre har projektet bevist sig bæredygtigt og at kvaliteten holder. Der er sket mange ændringer; layout, mere indhold der ikke er liverollespilsspecifikt og generel højnelse af kvaliteten af indholdet, men jeg synes det altsammen er til det bedre.

Jeg har ikke haft tid til at læse alle artiklerne igennem og skrive en grundig anmeldelse, men der er et par stykker jeg vil fremhæve som særligt interessante.

Artiklen omkring Magic Cruise synes jeg var spændende – om ikke andet fordi jeg i første omgang ikke anede det fandtes.

Fastaval artiklen synes jeg også var spændende og den giver en ide om Fastavals omfang.

Artiklen om tragtmodellen synes jeg var en rigtig god måde at illustrere en pointe jeg har råbt omkring længe – nemlig at man skal holde ambitioner på et passende niveau (og så bygge på, hvis der er overskud til det). Det har jeg også skrevet lidt om her og her og her og her. Det er åbenbart en af mine kæpheste. Og så er det jo altid skægt når folk namedropper ens navn – tak Anders Berner ;-).

Der er også enkelte artikler der er lidt for sorte og fjollede – øgler læste DINO|LEG ??? – men okay, sådan er det vel når man lige mangler en halv side lige inden deadline. Det kan tilgives når man tager i betragtning at resten er okay… og om et år eller to er den slags ting vel helt væk…

Alt i alt – kvaliteten er stadig i top, og bladet er bestemt pengene værd – og ellers kan man jo downloade det digitalt ganske gratis og lovligt

5 kommentarer til ROLLE|SPIL nr. 6…

 • Claus Raasted skriver:

  Øv. 😉
  Anders sagde også, at dinosaur-artiklen ville blive misforstået som en “rigtig artikel”. Hele siden er selvfølgelig bare en “Abonnér på ROLLE|SPIL” side som plejer at være lige overfor annonce-infoen. Den er bare sat op lidt anderledes denne gang.
  Og han sagde “Claus, folk vil jo tro det er en artikel.”

  He was right. 😉
  Jeg forsvarer mig kun med, at sige, at flere (ikke-ingeniører) har efterspurgt mere fjol i bladet – og det er helt sikkert fjollet.

  Derudover… tak for at tage tid til at kommentere. En af de ting, der har overrasket mig mest er hvor absurd svært det er, at få folk til at komme med input (især i forhold til at det gamle Rollespilleren ofte blev diskuteret på Liveforum). But you live you learn. Det er i hvert fald fedt at få respons – også selvom det er kritik af DINO|LEG joken. 😉

 • Nu sidder jeg i det store udland og har ikke lige internet til at downloade den kopi du sendte til mig indenfor en rimelig tidsramme, men jeg husker at der var en artikel mere der virkede meningsløs på mig i starten af bladet – måske var det også en reklame, jeg bladrede hurtigt videre.

  Jeg kan godt lide fjol, det skal bare ikke virke sort eller indforstået, så man som læser tænker “Hvad er det jeg ikke forstår/ved her?”. Og det synes jeg lidt den DINO|LEG gjorde.

  Men jeg ser gerne tegneserier, artikler skrevet med et glimt i øjet, velskrevne rants, osv… gerne masser af den slags underholdning, jeg vil bare gerne føle det er skrevet til mig og ikke af nogen der lige røg en fed imens og derfor kunne se noget sjovt jeg ikke kunne få øje på 😉

 • Claus Raasted skriver:

  Lige præcis reklamer burde være utroligt nemme at spotte med det nye layout. En af grundene til, at der ikke længere er et “Betalt Indhold” symbol er fordi der er så tydelig forskel på annoncer og artikler – rent visuelt. Dermed ikke sagt, at du ikke kan have bladret forbi noget… måske var det “Skal bordrollespil dø?” på side 17 (for det skal det jo!) 😉

  Anyway, så glæder jeg mig til at få andres input om abonnent-siden. Hvis der er nok, der er uenige med dig må du jo få et særtryk af DINO|LEG næste gang. 😉

 • Christian Gjelstrup skriver:

  Jeg kunne bedre lide det gamle layout, jeg syntes det var flottere og gjorde magasinet rollespil til noget særligt. Med det nye layout ligner det bare et hvilket som helst andet blad/magasin.

  Jeg syntes også at artiklen om magik-cruise var god, måske lige bortset fra at den virkede meget romantiseret og propagandistisk. En ting som mangler i artiklen er hvad det koster at deltage. Jeg syntes det lyder rigtig interessant at et af “grundelementerne” er lækre kvinder i badedragt, og at rejsen bedst kan beskrives som “en blanding af deres status som magic-spiller og seksuel tilfredsstillelse”, må jeg lige høre hvad det skal betyde ;)?

  Hvad artiklen om dino-leg angår, betragter jeg den som en form for aprilsnar.

 • Nej, det var zombie artiklen på side 14 kan jeg se nu jeg kigger igennem igen.

Abonner på blog via e-mail

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Arkiver
Kategorier