Nordic larp bogen udsættes…

Jeg har tidligere omtalt bogprojektet Nordic Larp – mere i forbindelse med at jeg og Søren Ebbehøj skriver en artikel om Krigslive til den med udgangspunkt i Krigslive V.

Originalt var det deres hensigt, at bogen skulle være ude inden Knutpunkt ’10 i Sverige. Det har de så opgivet nu, fordi opgaven med at redigere er større end først antaget, og de har udsat bogen til sommeren 2010 og i værste fald Knudepunkt i Danmark 2011.

Jeg forstår dem egentlig godt. Jeg ved ikke om Ebbehøj og jeg har været værre eller bedre end så mange andre, men hvis vi har været blandt de bedre er jeg imponeret over, at de overhovedet har fået lavet noget. Lige nu har vi godt nok ikke nogle udestående (vi diskuterer billeder, teksten burde være på plads), men at dømme ud fra den lange svartid fra dem, har de meget at se til med de andre artikler eller med andre opgaver.

Men hvis man lige prøver at se lidt nærmere på opgaven; at skrive et værk med en lang række forfattere som skal beskrive ting der kan være sket for 10 år tilbage eller længere, hvor de er geografisk spredt ud over hele norden (måske endda mere end det) og skal skrive på engelsk, som for de flestes vedkommende ikke er deres modersmål – og de skal gøre det i deres fritid – det kan altså ikke være en let opgave. Og her glemmer vi helt opgaven med at finde gode billeder i høj opløsning, opspore fotograferne og få tilladelse til at bruge billedet – som heller ikke er en let opgave.

Når det er sagt; jeg venter mig rigtig meget af den bog. Jeg tror lidt, at den kan være det værk som jeg har savnet i mange år – et værk der viser bredden i forskellige liverollespilsscenarier der har været afholdt og åbne vores øjne lidt for hvor mange forskellige ting der allerede er prøvet rundt omkring og lære af de erfaringer der blev gjort. Selvom jeg kender mange af scenarierne af navn er der ikke særlig mange jeg ved særlig meget om. Det glæder jeg mig til at komme til. Men det kommer altså lige til at vente lidt længere…

En kommentar til Nordic larp bogen udsættes…

  • RivoClavis skriver:

    Problemet er at folk kører på internet tid i vore dage og glemmer at en bog har godt af at bage længe. Der er ikke så meget respekt for gennemarbejdet som for hurtigt blandt ungdommen nu til dags. Jeg synes det er vigtigt at man får lavet den bedst mulige bog, også selv om det tager længere, specielt når den omhandler historie og ikke et umiddelbart emne i tiden.

Abonner på blog via e-mail

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Arkiver
Kategorier