Det sidste handout i julekalenderen…

Så er årets julekalender ovre, og den sidste låges indhold skal afsløres.

Det er en bordplan fra gæstebud hos adelsfamilien Rosenskjold til Dalens Døtre – mit første fantasy overnatningsscenarie hvor jeg ikke var arrangør. Jeg spillede herold hos familien Rosenskjold som arrangerede gæstebuddet.

Det var på mange måder et lidt underligt scenarie for mig, men står stadig som en magisk oplevelse. Jeg og et par venner meldte os til med forventning om at spille sammen med et par andre venner. Dengang sendte man en papirstilmelding til arrangørerne (det virker tåbeligt nu om dage hvor mere eller mindre alting foregår elektronisk) og vores venner – som kom langvejs fra – fik vist ikke tilmeldt sig, men det vidste vi ikke. Så da vi fik roller var vi blevet sat sammen med nogle andre vi ikke kendte – nemlig en gruppe venner der skulle spille familien Rosenskjold – en af de 3 adelsfamilier i området.

Det var som sådan nogle fine folk men det var lidt underligt at blive sat i gruppe med nogle folk man slet ikke kendte med meget kort varsel – første gang man tog til et større overnatningsscenarie.

Nå, det var julekalender for i år, jeg håber du har nydt den, også selvom du ikke har gættet med. Jeg har et par ideer til næste år så det bliver nok noget andet igen. Jeg er dog lidt i tvivl om hvorvidt der skal gøres en quiz ud af det igen – det hører jeg meget gerne din mening om herunder.

2 kommentarer til Det sidste handout i julekalenderen…

Abonner på blog via e-mail

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Arkiver
Kategorier