Hungergames og booomeranger…

For noget tid siden faldt jeg over kickstarter og spekulerede lidt over hvordan det kunne bruges til at lave scenarier. Dengang var der ikke et dansk alternativ og da kickstarter krævede en amerikansk bankkonto var det ikke vejen frem men så kom der et dansk alternativ.

Nu kom så det – såvidt jeg ved – første forsøg på at bruge det til et rollespilsscenarie nemlig et Hunger Games scenarie.

Jeg tvivler dog på det lykkes. Selvom ideen er god nok, så virker det en smule uprofessionelt. Eksempelvis er summen af deres incitamenter til rådighed under 10% af det fulde beløb de vil samle (så der skal doneres over 40.000 uden incitamenter), der er mange stavefejl, der er ikke tilstrækkelig indsigt i hvad pengene skal gå til og hvorfor de ikke bare kan hentes gennem deltagergebyr, der angives forskellige varigheder af scenariet (som dog lader til at være 7  dage – så lange scenarier er ikke så voldsomt populære nu om dage), handlingen virker ikke gennemtænkt (den ville egne sig bedre til 2 dage end 7 medmindre der er en masse aktivitet der ikke er beskrevet) og en lang række andre, mindre indikatorer.

Men selvom det her crowdfunding projekt ikke lykkes så er det første skridt – jeg glæder mig til at se hvilke andre crowdfunding projekter der kommer indenfor (live)rollespil. For det er et oplagt værktøj som jeg er overbevist om kan løse en del problemer omkring den usikkerhed der er i, hvorvidt ens scenarie bliver til noget eller ej.

Abonner på blog via e-mail

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Arkiver
Kategorier