Arrangørarbejde

Tanker, overvejelser, opfordringer og ideer omkring det at arrangere.

Hvem ejer ideer…

Træt efter en lang weekend med arbejde omkring det nye hus (det tapetklister man brugte for 100 år siden er tydeligvis meget bedre end det man bruger nu), faldt jeg i at høre en af Claus’ podcasts. Mere specifikt #33 som handler om hvem der ejer ideer.

Claus stiller mange spørgsmål og kommer med mange eksempler og anekdoter, men ikke så mange svar. Jeg synes dog det er en vigtig debat og noget jeg har tænkt meget over, så jeg kommer med mine umiddelbare tanker om hvad man kan og ikke kan tillade sig herunder.

Læs resten

En Samurai, en Ridder og en Frimurer…

Hvad har mafiaen, en ridder fra en romantisk ballade, en samurai og et logemedlem til fælles? De har alle et kodeks – et sæt regler omkring opførsel de lever efter i kraft af deres medlemsskab af en eksklusiv social gruppering.

Læs resten

Bunkere…

Hvis der er en location der er stolte traditioner omkring – udover Den Mørke Skov – så er det vel bunkeren. Der har været afholdt en del scenarier i bunkere gennem tiden –   selvom jeg kun kan ihukomme et enkelt jeg selv har deltaget i. Jeg er nok også mere til fantasy generelt betragtet.

Læs resten

Det forhadte bondeoprør…

Når arrangører beskriver deres scenarier er det ikke usædvanligt, at der bruges en del kræfter på at beskrive ting man ikke ønsker at se (hvorfor det er tilfældet er en helt anden – og som sådan meget interessant – snak). En af de ting jeg ofte støder på er at “Vi vil ikke have nogle bondeoprør”.

Faktisk er det blevet så almindeligt at høre, at jeg tror der må være det meste af en generation af rollespillere der aldrig har oplevet et bondeoprør. Men hvorfor er det egentlig arrangører har så meget imod bondeoprør?

Læs resten

Succeskriterier til Krigslive…

Puha. Mellem fuldtidsarbejde (og lidt til), deltidsstudie og Krigslive IX arrangørarbejde har der ikke været mange minutter til at skrive på bloggen siden engang i August. Det vedbliver nok sådan året ud, men nu har jeg en kort pustepause mellem opgaverne på studiet så nu forsøger jeg at få skrevet lidt om de tanker, der presser sig mest på.

Den her er lidt apropos Krigslive IX. Eller nok snarere Krigslive VIII – for det var her de her tanker blev født.

Læs resten

Login

Login med Facebook, Google, Yahoo eller Twitter.

Abonner

Arkiver

Kategorier