Kåre Torndahl Kjær

2020 til 2021…

Så er 2020 forbi og 2021 står for døren. Det har været et år i coronaens tegn men det har faktisk påvirket mine (rolle)spilsambitioner meget lidt – primært fordi ambitionerne var ret lave. Det var gået op for mig i praksis hvad det betyder at have en lille datter, så det var nyttigt for mig at fokusere på det jeg virkelig gerne ville i stedet for at tro jeg skulle alle de ting, der var sjove.

Lad os grave os ned i evalueringen af 2020.

Læs resten

Fantasy i et villakvarter…

Der går efterhånden ret langt imellem jeg skriver indlæg her på bloggen nu om dage – det er primært mine årlige tanker omkring rollespilsåret der gik og det der kommer og så indimellem et sted at smide nogle slides eller pdf’er omhandlende rollespil, som jeg synes folk skal kunne tilgå.

Men i dag er anderledes – for i dag vil jeg skrive en vaskeægte scenarieide.

Læs resten

2019 til 2020…

Så er 2019 passeret og det betyder at der er lejlighed til at gøre status på rollespilsåret der er gået.

I den forbindelse kom jeg til at tænke på et af de ældste indlæg her på bloggen (som i øvrigt er fra 2009 – dvs. det er over 10 år siden jeg skrev på bloggen første gang!) – hvor jeg snakker lidt om hvornår “rollespilsåret” går til og fra. Dengang var mine rollespilsaktiviteter meget liverollespilscentriske og da de store begivenheder (særligt dengang, i al fald) for det meste lå om sommeren var et “rollespilsår” for mig dengang fra lidt efter sommerferien og til og med næste års sommerferie.

Jeg kan godt mærke, at det ikke er min holdning længere. Liverollespil udgør af en række årsager færre og færre af mine rollespilsaktiviteter og de næste par år kommer nok ikke til at byde på mange liverollespilsscenarier, for det kræver markant mere at være græsenke med et spædbarn end når man bare skal passe sig selv.

Nå, det var jo ikke emnet for i dag – lad os komme til opsamlingen på ambitionerne for 2019.

Læs resten

2018 til 2019…

Endnu et år er gået og vi er derfor nået til den faste indhold på bloggen – min evaluering af rollespilsåret der er gået og mine tanker om det kommende rollespilsår. Vi starter som sædvanlig med at kigge tilbage.

Læs resten

Slides og handout til sommerskolen 2018

Hermed årets materiale til sommerskolen 2018 for de fag jeg afholder.

Økonomi

Projektledelse

Sådan arrangerer du Krigslive

Abonner på blog via e-mail

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Arkiver

Kategorier